UDRUGA "PESKI-ART ĐURĐEVAC" NA LIKOVNOJ KOLONIJI HRVATSKOG LOVAČKOG SAVEZA

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

LIKOVNA KOLONIJA HRVATSKOG LOVAČKOG SAVEZA U PODGARIĆU
U prekrasnom ambijentu Vile Garić u Podgariću, pod pokroviteljstvom HRVATSKOG LOVAČKOG SAVEZA u subotu 10. srpnja 2021. održana je likovna kolonija čiji su organizatori Molvarski likovni krug i Lovački savez Koprivničko-križevačke županije, a na kojoj su sudjelovali i članovi udruge "Peski-Art Đurđevac".

Na likovnoj koloniji sudjelovalo je tridesetak autora iz Molvarskog likovnog kruga, Udruge "Peski-Art Đurđevac", Udruge hlebinskih slikara i kipara naive, udruge "Kloštranska paleta", likovne sekcije "Podravka 72", udruge "Duga", KU "Sveti Martin", a na početku sudionike likovne kolonije pozdravio je i poželio dobrodošlicu predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza general Đuro Dečak.
Da bi sve bilo kako je i zamišljeno pobrinuli su se organizatori, predsjednik Molvarskog likovnog kruga Vladimir Ivančan i predsjednik Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Nevenko Jakopović, te osoblje Vile Garić.
Likovnoj koloniji prisustvovali su i drugi čelnici Hrvatskog lovačkog saveza te Vojno-policijski kapelan i župnik u Peterancu, a nekadašnji župnik župe svetog Jurja u Đurđevcu, vlč. Ozren Bizek. Za ugodan prijevoz sudionika do Podgarića brinula se tvrtka Podravina exspress tours.
Iz udruge "Peski - Art Đurđevac" sudjelovali su:Snježana Božić, Mirko Horvat, Mirko Markešić, Vesna Martinjak, Dražen Milenković, Petar Petrović, Ivan Rođak, Marija Stipan, Zdravko Šabarić, Marijan Štimac i Franjo Mihočka.
U zaista prekrasnom i ugodnom ambijentu Vile Garić slikari su stvarali i družili se te je nastalo tridesetak likovnih radova koji će ostati u fundusu Hrvatskog lovačkog saveza.

Podijeli ovu stranicu

VRH