P.PETROVIĆ I Z. ŠABARIĆ DOBITNICI ŽUPANIJSKIH JAVNIH PRIZNANJA

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

MEĐU DOBITNICIMA JAVNIH PRIZNANJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I ČLANOVI UDRUGE "PESKI-ART ĐURĐEVAC" PETAR PETROVIĆ I ZDRAVKO ŠABARIĆ
Na 5. sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije održanoj 15.veljače 2022. između ostalih, donesena je i odluka o Javnim priznanjima Koprivničko-križevačke županije.


Među dobitnicima Javnih priznanja su i dva člana udruge "Peski-Art Đurđevac". To su PETAR PETROVIĆ koji je dobitnik Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije za uspjehe u radu i izuzetne zasluge ostvarene kroz 65 godišnji rad na području naivne likovne umjetnosti, čuvanja i promicanja kulturne, tradicijske i povijesne baštine, te dopredsjednik udruge ZDRAVKO ŠABARIĆ koji je odlukom Župana dobitnik Plakete Župana Koprivničko-križevačke županije za postignute izuzetne rezultate ostvarene kroz 50 godina rada na području umjetnosti i kulture.
Među dobitnicima je još značajan broj Đurđevčana a to su: rođeni Đurđevčan s koprivničkom adresom dr.sc.RADOVAN KRANJČEV, dobitnik Nagrade za životno djelo Koprivničko-križevačke županije, zatim PUHAČKI ORKESTAR DVD-a ĐURĐEVAC dobitnik Nagrade za promicanje ugleda Koprivničko-križevačke županije. Nagradu za postignute rezultate u protekloj godini dobila je tvrtka CEMIX CROATIA iz Đurđevca, te dobitnica Zahvalnice Koprivničko-križevačke županije prof. KRISTINA BENKO MARKOVICA također iz Đurđevca.
Svima njima, kao i svim ostalim nagrađenima, ali i nominiranima čestitamo na zasluženim priznanjima i zahvaljujemo na njihovom radu. Posebne čestitke i zahvalnost upućujemo našim članovima Petru Petroviću i Zdravku Šabariću kao i onima s kojima smo ostvarili suradnju na raznim poljima.
Javna priznanja dodjeljuju se povodom Dana Koprivničko-križevačke županije koji je 13.travnja, a biti će uručena na svečanoj sjednici Županijske skupštine koja će se održati povodom Dana županije 13.travnja 2022.

Podijeli ovu stranicu

VRH