ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

ODRŽANA REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUGE „PESKI-ART ĐURĐEVAC“

U srijedu 11. Ožujka 2020. u prostoru društvenog doma „Mladen Markač“ u Đurđevcu na Peskima održana redovna  godišnja skupština udruge „Peski-Art Đurđevac“.


    Skupštini se odazvala većina članova, a kao gosti skupštini su prisustvovali u ime Grada Đurđevca podpredsjednica Gradskog vijeća g-đa Kristina Benko Markovica podpredsjednica Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Verica Rupčić te predsjednik Mjesnog odbora Peski Stjepan Stanešić, te predstavnici prijateljskih udruga s kojima udruga surađuje.

  Na skupštini su podnesena izvješća o radu i poslovanju udruge. Predsjednik udruge Franjo Mihočka podnio je izvješće o radu udruge u 2019. godini u kojem je prezentiran rad i aktivnosti udruge.

  U izvješću je rad odruge ocijenjen kao vrlo uspješan jer je udruga u 2019. odradila preko 20 značajnih aktivosti diljem Hrvatske, a i inozemstva. Kao najznačajniji ocijenjeni su izvorni projekti udruge koje je udruga osmislila i koje provodi od njena osnutka. To su Likovna radionica „Peski-Art Đurđevac“ sa svečanom priredbom „Podravina svojemu generalu“koja se prošle godine održala po sedmi puta, a sa koje su likovni radovi darovani Općoj i veteranskoj bolnici „Hrvatski ponos“ Knin, zatim izložba pisanica „Uskrsu ususret 2019.“ i izložba božićnih jaslica „Božiću ususret 2019.“, koje su održane peti put. Tu je i priredba „Peščani svojemu Gradu“ koju udruga tradicionalno za Picokijadu priređuje u suradnji sa Mjesnim odborom Peski i udrugama i kreativnim pojedincima kvarta Peski.

    Podneseno je izvješće o  financijskom poslovanju koje je iznio blagajnik udruge Krunoslav Kranjec, te izvješće Nadzornog odbora koje je iznio Krešo Vujčić. Sva izvješća usvojena su jednoglasno.

    Također jednoglasno donijete su i izmjene Plana i programa rada te financijskog plana za 2020. godinu.

    Nakon toga skupštini su se obratili gosti koji su pohvalili rad udruge, a naročito je pohvaljena suradnja udruge s ostalim udrugama, ustanovama i institucijama jer se na taj način stvara zajedništvo i sinergija ideja čime se dodatno obogačuje život sredine u kojoj se djeluje i živi.

    Pod točkom razno novim članovima uručene su članske iskaznice, a i prihvaćene zamolbe novih interesenata za učlanjenjem. Slijedilo je druženje i razgledavanje štanda udruge sa materijalima koji predstavljaju rad udrugeu 2019. godini kroz zahvalnice, priznanja, diplome, darovnice te kataloge izložbi.


Godišnja izvješća s godišnje skupštine 2020.

Podijeli ovu stranicu

VRH