LIKOVNA RADIONICA ZA DJECU "OSMIJEH U BOJAMA"-ONLINE - POZIV ZA PRIJAVE

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC


Temeljem plana i programa rada Udruge objavljujemo

 

J   A V N I   P O Z I V

 

za sudjelovanje na likovnoj radionici za djecu

„OSMIJEH U BOJAMA“ - ONLINE


Povodom Dana otvorenih vrata udruga-DOVU 2020 Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske koji su se trebali održati 20.-23. svibnja 2020. Udruga „Peski-Art Đurđevac“ i Udruga „Osmijeh“ trebale su održati likovnu radionicu za djecu predškolskog i školskog uzrasta „OSMIJEH U BOJAMA“.

Pošto zbog epidemije COVID-19 Dane otvorenih vrata udruga i likovnu radionicu nije moguće održati u klasičnom smislu istu ćemo organizirati ONLINE.

Stoga ovim pozivom pozivamo sve udruge, ustanove i pojedince, djecu i roditelje, učenike, učitelje i odgajatelje i sve zainteresirane da kod svojih kuća izrade likovne radove te ih poslikaju i prijave do (tri rada po sudioniku) za sudjelovanje na likovnoj radionici „Osmijeh u bojama“-ONLINE. Tema i tehnika po slobodnom izboru.

Kod prijave obavezno navesti ime i prezime, mjesto stanovanja i godine starosti sudionika i eventualno mentora. Moguće i grupne prijave (razredi), ali kod prijave također i pojedinačno napisati autore radova.

 

Organizatori će od pristiglih radova izraditi video prezentaciju i objaviti 20.svibnja 2020. na youtube i stranicama udruge te raznim medijima.

 

Prijave za sudjelovanje primaju se do zaključno 17. Svibnja 2020. (nedjelja) i to putem e-maila franjo.mihocka@gmail.com ili peski.art@gmail.com  te porukom u inbox na facebook udruge Peski Art Đurđevac.


Podijeli ovu stranicu

VRH