ČLANOVI UDRUGE "PESKI-ART ĐURĐEVAC" USPJEŠNI NA LIKOVNIM SUSRETIMA HSK

Udruga PESKI-ART ĐURĐEVAC

U subotu 03. listopada 2020. održani su 36. susreti likovnih stvaralaca Hrvatskog Sabora Kulture koji su zbog epidemije bolesti covid-19 umjesto u Otočcu održani ONLINE.


Udruga "Peski-Art Đurđevac" i njeni članovi i ove godine nastavljaju niz uspjeha. Naime, stručno povjerenstvo dodijelilo je dopredsjedniku udruge gosp. Zdravku Šabariću Posebnu nagradu za tehničku izvedbu i originalnost teme za likovni rad, diptih izrađen uljem na platnu "LUDO VRIJEME".
Posebne pohvale dobili su još članovi udruge gosp. Pero Cik pohvalu za trodimenzionalno djelo naive za svoj rad reljefa u drvorezu "RIBIĆ", te g.Sanja Benko ,Pohvalu za postignuće u tehnici olovke u boji za likovno djelo "EPITAF IZGUBLJENOM VREMENU" koja se prijavila preko KU "Sveti Martin" iz Dubrave, ali je i članica "Peski-Art-a".
Za susrete i izložbu još su odabrani radovi Đurđice Franjić "DAR S JUGA" (ulje na platnu), Ivane Hadžija "PROLJEĆE ZABORAVA"( keramoploča-glazirana bijela glina), Mirka Markešića "ODMOR KRAJ BUNARA" (ulje na staklu) i Željka Bečaja "JESENJE OKO" (suhi pastel).
Čestitke svim nagrađenim, pohvaljenim i odabranim članovima udruge, ali i drugih udruga, njih 22 iz cijele Hrvatske.

VRH